Lierse Poort

Lierse Poort

Slagerij

Tussen een zeer ruim assortiment aan fijne vleeswaren, vers vlees, salades en kaas staat Martine, onze chef-winkel, elke dag klaar om u te helpen om uw keuze te maken. Ze maakt tijd voor u, en is op en top professioneel, haar winkeltoog is altijd een plaatje. Ze wordt geholpen door Heidi en enkele weekendverkoopsters.

 • Rund/Kalf

  Belgisch Wit-Blauw Rundvlees   Wij kiezen heel bewust voor een Belgisch ras omdat het de gewenste kwaliteit heeft en ook een minder grote ecologische voetafdruk heeft dan de populaire ingevoerde rassen. De dieren worden zorgvuldig uitgekozen, zodat u een lekker, malse biefstuk op uw bord krijgt. Zo goed als elk stuk rund gaat door de handen van Wim. Door zijn jarenlange ervaring bent u zeker van een stuk vlees van topkwaliteit.

 • Gevogelte

  Kip en Kalkoen   Kip en kalkoen zijn erg populair.  Kip is niet alleen lekker en veelzijdig, maar het is ook mager vlees. Een stukje kip of kalkoen brengt belangrijke voedingsstoffen aan met weinig calorieën en past dus perfect in een gezonde voeding. Wij werken met 2 leveranciers zodat we steeds verse producten hebben.

 • Varken

  Varken   Varkensvlees wordt nog vaak onterecht bestempeld als vet en calorierijk. Verschillende vleesstukken van het varken bevatten nochtans niet meer vet dan het vlees van andere dieren. Een varkenshaasje en een varkensmignonette zijn zeer mager en doorstaan perfect de vergelijking met kippenvlees en mager rund- en kalfsvlees.
  Voor onze chef-vlees Jerry heeft een varken geen geheimen meer, hij bereidt ook het lekkerste gehakt, hamburgers en worsten.

 • Paard/Lam

  Paard en lam   Ons aanbod is hierin eerder beperkt. We hebben elke dag zeer lekkere en malse paardenfilet. Paardenstoofvlees kan u verkrijgen op bestelling. Lamsvlees behoort niet tot de courante producten in onze vleestoog. Aangezien we alles supervers wensen, kan u lamsvlees verkrijgen op bestelling. Uitzonderlijk wordt het ook aangeboden in ons assortiment. (Pasen, barbecue, eindejaarsperiode)