Lierse Poort

Lierse Poort

Traiteur

Snelst groeiende afdeling in onze winkel

De traiteurafdeling is niet meer weg te denken bij de Lierse Poort en neemt de laatste jaren een groot deel van het assortiment in. Alle gerechten kunnen worden afgehaald of eventueel, na overleg, worden geleverd.

 • Meeneemgerechten

  Bereide gerechten   Alles wordt in ons eigen atelier gemaakt. Onze chef-keuken, Maria, bereidt met veel liefde en een Oosterse glimlach onze bereide schotels. Er is wekelijks een aanbod van een twintigtal verschillende schotels, die u terugvindt in onze webshop. Wenst u toch iets anders dan de uitgestalde gerechten? Geen probleem, wij koken naar uw wens, maar vergeet niet tijdig te bestellen.

 • Buffetten

  Koude en Warme Buffetten   Onze koude buffetten zijn het paradepaardje van de Lierse Poort. Na meer dan dertig jaar ervaring scoren onze buffetten nog steeds hoge toppen! U kan kiezen uit verschillende koude buffetten van vlees en/of vis. Onze warme buffetten maken ook meer en meer hun opmars. Heerlijke bereide gerechten, samengesteld naar uw keuze. Kom gerust even langs of stuur een mailtje met uw vragen. Wij helpen u graag verder!

 • Gezelligheidsschotels

  Fondue en Gourmet   Klassiekers die het goed blijven doen. Wat is er gemakkelijker dan een lekkere vleesschotel met saladbar als u vrienden of familie op bezoek hebt? Gezelligheid troef! Neem vlug een kijkje in onze webshop en maak uw keuze.

 • Verrassingsbroden

  Verrassingsbroden en belegde broodjes   Receptie, verjaardag, lunch of vergadering? Onze verrassingsbroden zijn de ideale oplossing. U kan kiezen uit mini-pistoleetjes en/of mini-sandwiches en tussen standaard of luxe beleg. Op zon-en feestdagen kunnen er geen broodjes worden gemaakt.  Belegde broodjes zijn altijd op aanvraag en kunnen daardoor niet online besteld worden.

  Meer info: stuur een mailtje naar [email protected] of neem telefonisch contact op 015 33 72 09

 • Feestdagen

  Feestfolder  Aperitiefhapjes, Feestelijke soepen, Voorgerechten , Hoofdgerechten, Desserten en Menu’s vindt u allemaal terug in onze feestfolder voor de eindejaarsfeesten. De folder is beschikbaar vanaf half november, in de winkel en online.